”Unele case de sondare au dat-o câștigătoare pe Clotilde Armand. Acum suntem la 1.700 de voturi în spate. Am câștigat în 130 de secții unde am avut delegați, am pierdut în 40 în care nu am avut. Noi am avut delegați peste tot, dar nu erau oameni din partid. Mulți dintre ei s-au retras, s-au dus la concert (concertul Marron 5 – n.n) și nu am mai putut să-i înlocuim și astfel nu am avut pe nimeni” a explicat Nicușor Dan cauzele înfrângerii candidatului USB la sectorul 1.

Dacă domnul Nicu Shordan a reușit să fie penibil de câteva ori bune pe timpul campaniei electorale de la București, cred că s-a gândit să încheie în stil de mare campion al gafelor. Deci tu, marele și tarele de pe locul de pe locul II, tu ală care l-ai bătut pe Predoiu, contești niște alegeri în mod aberant, cu argumente mincinoase și calcule manipulative, din cauza faptului că niște hipsteri aerisiți la creier au decis să se ducă la concert în loc să își facă treaba? 

Domnul Nicușor Dan ar trebui să înțeleagă, pentru toamnă, ce tip de echipă și ce tip de susținători are, înainte de veni cu abordări incorecte privind situația de la sectorul 1. Este rușinos pentru USB că a ales drept observatori oameni care, în esență, au demonstrat că nu au dat doi bani nici pe Nicușor Dan, nici pe candidata de la sectorul 1. 

Reclama ta aici. Advertising. Publicitate.

În 26 de ani democrație și alegeri de orice fel nu am auzit de un lider de partid care să declare cu nonșalanță că a fost părăsit de oamenii de încredere pentru o paranghelie. Problema lui Nicușor Dan este superficialitatea și dezinteresul așa-zișilor ”tineri frumoși” și cum or mai fi ei, nu votul de la sectorul 1.

Observatorul avizat